Etiketleme Makinesi Nedir?

Etiketleme Makinesi Nedir?

Etiketleme Makinesi Nedir?

Etiketleme Makinası, kullanım amacına ve ambalaja göre değişik tasarımlarda imal edilmektedir. Bunlar alt-üst etiketleme makineleri, yuvarlak şişe etiketleme makineleri, kare şişe etiketleme makineleri, koli etiketleme makineleri, sleeve etiketleme makinesi, tüp etiketleme makinesi, poşet etiketleme makinesi, karton etiketleme makinesi, etiketleme makinesi modülleri, sarma etiket makinası gibi çok çeşitli ambalajları etiketleyebilecek makineleri imal etmekteyiz.

Midas Makine yirmi yılı aşkın bir süredir etiketleme makinaları ve etiket yapıştırma makinaları konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Midas Makina sizlere ihtiyacınız doğrultusunda en ekonomik ve pratik etiketleme makinesi çözümlerini sunar.


Etiketleme Makinesi Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Etiketleme Makinesi Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir, etiketleme makinesi almaya karar verdiyseniz dikkat etmeniz gereken en önemli konu firmanın hizmet kalitesidir. Makineyi aldığınızda bir problemle karşılaşırsanız tedarikçi firmanın size ne kadar kısa sürede hizmet verebileceği çok önemlidir. Midas Makine olarak bizlerden aldığınız etiketleme makinasında yaşayacağınız en ufak bir problemde sizlere yardımcı olmakta hatta gerek duyulduğunda etiket makinesi ile ilgili gerekli servisi vermektedir.

Uzman kadronuz, konusunda tecrübeli otomasyon, mekanik ve mühendislik konularında yıllarca hizmet vermiş bir ekiptir. Satış sonrası destek firmamız için etiketleme makineleri için olmazsa olmaz hizmet koşullarımızdan biridir. Midas Makina olarak makinelerimizde bir Alman teknolojisi olan Herma marka etiketleme aplikatörünü tercih etmekteyiz. Etiketleme modülü tercih ederken etiketleme hızı ve atiket özellikleri muhakkak göz önünde bulundurulmalıdır. Etiketleme aplikatörleri step motor ve servo motor olmak üzere hat hızına göre tercih edilmelidir. Etiketleme makinesi sensörleri şeffaf etiket sensörü ve kağıt etiket sensörü olmak üzere iki çeşittir.



Etiketleme Makinesinin Ömrü Kaç Yıldır?

Etiketleme Makinesinin Ömrü Kaç Yıldır, kaliteli bir etiketleme makinesini uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Midas Makina olarak etiketleme makineleriniz için en iyi tasarımı yapıp uzun yıllar boyunca kullanmanızı sağlıyoruz.

Etiketleme makinesi yanında bazı yardımcı ekipmanlarda üretimimiz arasında yer almaktadır. Bunlar etiket bobini sarma makinası, etiket geri sarıcı makinesi gibi sistemlerdir. İster ilaç kutusu etiketleme makinesi, ister şişe etiketleme makinesi, ister teneke kutu etiketleme makinesi olsun her türlü ambalajınız için çözümler üretiyoruz. Tamamen paslanmaz çelik malzemeden üretilen etiketleme makinelerimizde ara açma sistemi ve şişe düzeltme sistemi bulunmaktadır. Bunlar etiketleme makinesinin düzgün bir şekilde etiketi yapıştırmasını sağlayan unsurlardır.



Ürün Adı Ürün Açıklama
2 Modüllü Etiketleme Makinesi Otomatik etiketleme makinesi muhtelif ebatlardaki ambalajlara göre çift taraflı etiketleme etiketleme yapar. Ürün Linki
Üçgen Peynir Kutularını Etiketleme Makinası MLM-S1 Modelimiz kendi ürettiğimiz özel etiketleme modülüne sahip bir etiketleme makinesidir. Ürün Linki
Self Etiketleme Makinesi (Label Pack) Otomatik etiketleme makinesi muhtelif ebatlardaki ambalajlara göre etiketleme yapar. Ürün Linki
Tek Modüllü Self Etiketleme Makinesi Otomatik etiketleme makinesi muhtelif ebatlardaki ambalajlara göre etiketleme yapar. Ürün Linki