Bal Dolum Makinası Nedir ?

Bal Dolum Makinası Nedir ?

Bal Dolum Makinası Nedir ?

Bal Dolum Makinası, Her türlü sıvı dolum Midas’ın uzmanlık alanına girdiği gibi bal dolumu makinaları da uzmanlık alanlarımızdan birini oluşturmaktadır. Bal gibi kıvamlı bir ürünü doldurabilmek için pnömatik bir dolum sistemi tercih edilir. Yüksek hassasiyet ve hız gerektiren işler için volümetrik servo sistemli uygulamalar gereklilik oluşturmaktadır. Bal dolumu yaparken en önemli hususlardan biri de nozul sisteminin ürüne göre imalatı ve en ufak bir damlama yapmamasının sağlanmasıdır.

Balın ister sıcak ister ortam sıcaklığına göre dolumu için imalatını yaptığımız dolum makinaları yüksek hassasiyetle dolumu gerçekleştirebilecek kapasitededir. Bu nedenle imalatını yaptığımız dolum makinelerinde kıvamlı ürünler için yüksek hassasiyet ve damlatma yapmayan nozul sistemi ile müşterilerinin ihtiyaçlarına sorunsuz bir şekilde karşılık verebilmektedir.

Bal dolum makinelerimiz plastik kavanoz, cam kavanoz ve metal ambalajların doldurulması için uygundur. Dolum makinasını plastik ya da twist-off metal kapak kapatma makinemiz ve etiketleme makinemiz ile bir bal dolum hattı olacak şekilde entegre edebilirsiniz.

Satış sonrası servis desteği ve uzun yıllar süren parça desteği hizmetine verdiğimiz özenle müşterilerimizin makinelerini uzun yıllar boyunca güvenli ve stabil bir performans ile kullanmalarını sağlıyoruz.